Шоу, сюрпризи та захоплива гра: анонс матчів проти «Хіміка-2»

Шоу, сюрпризи та захоплива гра: анонс матчів проти «Хіміка-2»

Луцькі вболівальники вже добряче встигли засумувати за баскетболом. Їх улюбленці провели декілька виїзних матчів, однак вдома зіграють вперше в цьому сезоні. Тому немає сумнівів, що гравці «Старого Луцька» очікують на палку підтримку трибун!

Суперниками лучан стане дубль южненського «Хіміка», з яким ми у минулому сезоні зустрічалися 4 рази і зуміли перемогти лише раз. Команда Олександра Пащенка досі не знає гіркоти поразок у цьому чемпіонаті, тож саме «Старий Луцьк» спробує вперше засмутити молодих южненців, низка яких грає в збірних свого віку.

Южненці впевнено стартували в чемпіонаті, перемігши по два рази «Черкаські Мавпи-2» та «ДіДіБаО». Склад команди в порівнянні з минулим сезоном не зазнав серйозних кадрових втрат. До ростеру приєдналися декілька молодих гравців, які поступово отримують ігровий час. Лідерами команди за статистичними показниками є Денис Клевзуник(17.8 очок), Микита Безима(7.5 підбирань) та Ілля Шавгаров(6.3 передач). Перед матчем зі «Старим Луцьком» гості налаштовані продовжити свою переможну серію, але зробити це буде непросто.

Гравці «Старого Луцька» перебувають на емоційному підйомі. Команда продемонструвала хорошу гру із лідером чемпіонату «Тернополем», давши бій у першому поєдинку і перемігши в другому матчі.  В декількох гравців нашої команди є незначні пошкодження, тим не менш, всі баскетболісти хочуть зіграти перед рідними вболівальниками. Лідерами лучан за статистичними показниками є Дмитро Швагринський(17 очок), Денис Тютюнник(9.5 підбирань) та Едуард Федчук(5.3 передач) за гру. Незважаючи на статистичні дані, більшість гравців нашої команди перебувають в хорошому тонусі і готові продемонструвати свої вміння.

Перший матч команд відбудеться в суботу, 9-го листопада. Старт о 19:00. Другу гру суперники проведуть в неділю, 10-го листопада. Початок о 11:00. Трансляція – Ютуб та 12-канал. Місце – обласна ДЮСШ(Шевченка 3). На глядачів чекає чимало цікавинок: виступи черлідерів, розіграш 10-ти тисяч гривень, презентація клубного гімну. На матчі буде присутній лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський та чимало інших шановних гостей.

Володимир Шевчук(центровий БК «Старий Луцьк»): «З багатьма гравцями суперників знайомий особисто. З Віталієм Шорстким перетиналися в збірній Україні. Незважаючи на молодий вік, це все досвідченні гравці, які грають у швидкий баскетбол, пресингують. Нам принципово обіграти кожну команду. Нам двічі більше хочеться обіграти «Хімік-2», зважаючи на те, що ми програли їм 3 матчі минулого сезону».

 

Текст – Андрій Мошкун

Рекомендовано

Догори
Підтримати