«Хімік» – незручний суперник для будь-якої команди», – Володимир Журжій

«Хімік» – незручний суперник для будь-якої команди», – Володимир Журжій

Форвард Дмитро Швагринський та головний тренер Володимир Журжій прокоментували матчі проти дубля южненського «Хіміка».

Володимир Журжій: «Хімік» – незручний суперник для будь-якої команди, адже в команді зібрані молоді гравці, які мають колосальний досвід, адже є лідерами збірних України. Для них нема авторитетів, вони впевнені у своїх силах. Команда немає високих гравців, хлопці грають у відкритий баскетбол, обігрують з поля. Проте це не виправдовує результат першої гри. Є такі ігри, які хочеться забути, тому хочеться вибачитися перед вболівальниками за гру-відкриття. Ми не змогли впоратися у грі один-на-один, хоча розбирали це цілий тиждень та робили на цьому акцент. У другій грі зіграли більш агресивніше.

Дмитро Швагринський: «Перша гра була зовсім розбалансована, хоч в нападі ми зіграли ще більш-менш, але в захисті провалилися. Натомість у другій грі ми зібралися та не дали гостям забити легкі кидки. В «Хіміка-2» майже всі хлопці грають у юнацьких збірних України. Можливо, вчора була недооцінка через вік, але в другій грі ми дали бій.

Ми втрачали хороші розриви у рахунку, адже вони дуже швидкі, десь за ними ми не завжди встигали, але ми зуміли справитися з їхніми лідерами у другій грі. Тож тепер будемо налаштовуватися на майбутніх іграх в Рівному»

Рекомендовано

Догори
Підтримати