«Старий Луцьк» на виїзді переміг «Говерлу»

«Старий Луцьк» на виїзді переміг «Говерлу»

Команда Володимира Журжія продовжила переможну серію до трьох виграшів, здолавши господарів майданчика.

Матч почався з «трьохи» Федчука. Господарі з відповіддю не забарилися: влучали Орленко та Калашніков. Команди обмінювалися результативними атаками. В «Старого Луцька» багато влучав Коцько, не відставав і Дейна, якому у «фарбі» протистояв досвідчений Орленко. Чверть пройшла у  рівній боротьбі і закінчилася дальнім влучанням Аврахова 23-21.

На старті другої десятихвилинки господарі відірвалися на 6 очок. Лучани не знітилися: дуже важливими були дальні влучання Коцька, Прозапаса та Швагринського. Команда Володимира Журжія не відпустила господарів у відрив. Більше того, ближче до завершення десятихвилинки гості відіграли відставання і вийшли вперед. Швагринський за дві атаки приніс нашій команді 5 очок, а Прозапас «трьохою» встановив остаточний рахунок чверті 42-47.

Третя чверть видалася напруженою. Команда Піскарьова декілька раз наближалася на відстань результативної атаки, але лучани не хотіли віддавати лідерство. Влучали Дейна, Співак та Федчук, вміння закидати «трьохи» продемонстрував і Бедлінський. Наша команда виграла чверть з рахунком 15-19, перед останньою десятихвилинкою рахунок був 57-65.

Старт останньої чверті добре провів Співак, який заробив для своєї команди 5 очок. В «унісон» дальні кидки влучили Прозапас та Дейна, з середньої дистанції не схибив Коцько. Перевага гостей досягнула 15-ти очок. Господарі видали просто фантастичну кінцівку, скоротивши відставання вдвічі. Переживання за результат вболівальників «Старого Луцька» зникли після вдалого проходу Гуцалюка і влучних кидків зі штрафних Коцька.

Констатуємо переконливу перемогу «Старого Луцька» з рахунком 76-87. Відзначаємо в нашій команді Максима Дейну (20 очок та 9 підбирань). Завтра суперники проведуть ще одну гру.

Рекомендовано

Догори
Підтримати