«Старий Луцьк» зіграє три спаринги за три дні

«Старий Луцьк» зіграє три спаринги за три дні

Наша команда активно готується до старту сезону. Через декілька днів БК «Старий Луцьк-Університет» зіграє 3 товариських матчі.

Всі три поєдинки лучани зіграють на виїзді. В суботу, 28-го вересня, команда проведе поєдинок проти БК «Маріуполь», наступного дня зіграє проти дубля южненського «Хіміка», а в понеділок проведе матч у Львові проти місцевої «Львівської Політехніки.»

Відзначимо, що всі три суперники «Старого Луцька» проведуть новий сезон у Вищій лізі. Про підготовку до матчів клубній прес-службі розповів віце-президент, тренер команди, Дмитро Чайковський.

  • Ми повинні зрозуміти для себе, чи була випадковою поразка від Рівного. В цьому матчі ми хотіли всім хлопцям дати відчути ігровий тонус. В наступних трьох іграх тактичний малюнок буде конкретизований під кожну команду і будуть приймати участь основні гравці, на яких ми розраховуємо в сезоні. Матимемо можливість побачити в якій формі наші суперники. Дубль «Хіміка» вже прийняв участь в турнірі в Черкасах. Вони там були другими. Це завжди непоступлива команда, яка минулого сезону потрапила в четвірку кращих. Загалом, нас очікують. дуже хороші суперники.

Думки тренерів часто різняться щодо важливості результату в товариських матчах. Одні говорять, що потрібно перемагати в усіх іграх, інші переконані, що в спарингах результат не є головним. Яка позиція тренерського штабу «Старого Луцька»?

  • Ми налаштовуємо гравців переносити установку на майданчик. Якщо безпосередньо перед грою буде установка і стратегічне завдання грати на перемогу, то команда повинна буде вигравати. Основне наше бачення, що в таких іграх теоретичну установку потрібно перенести в практичну площину. Якщо вона буде виконана, то велика імовірність того, що команда переможе.

Рекомендовано

Догори
Підтримати