«Старий Луцьк» зіграв ще три спаринги

«Старий Луцьк» зіграв ще три спаринги

Підопічні Володимира Журжія продовжують готуватися до нового сезону.

З 28 по 30 вересня гравці нашої команди провели відразу три товариських поєдинки за три дні. Зауважимо, що всі матчі наша команда зіграла проти минулорічних суперників по Вищій лізі. В першій грі «Старий Луцьк» поступився 67-64 БК «Маріуполь», а на наступний день не зумів виграти у дубля «Хіміка».(87-74) В обох матчах найрезультативнішим гравцем у складі лучан став Володимир Коцько.

30-го вересня, незважаючи на фізичну втому від зіграних поєдинків та дороги, наші баскетболісти провели спаринг проти «Львівської Політехніки».  В тому матчі лучани зуміли перемогти географічних сусідів з рахунком 76-68. Відзначаємо, що проти своєї екс-команди зіграв новачок «Старого Луцька» Денис Тютюнник.

Незважаючи на різний результат поєдинків, баскетболісти з Луцька впевнені у своїх силах та налаштовані демонструвати хорошу гру у новому сезону. Про товариські поєдинки клубній прес-службі розповів капітан команди Едуард Федчук: «Настрій в колективі хороший. Ми налаштовані перемагати в офіційних матчах, показати свій потенціал та те, що ми тренували. Товариські матчі – це перевірка. Нас тренер перевіряв на виконання його установок. Думаю, що на перші матчі сезону ми підійдемо в оптимальній формі і покажемо хорошу гру».

Фото з офіційної сторінки БК “Хімік” у Фейсбуці.

Рекомендовано

Догори
Підтримати