«Старий Луцьк» впевнено переміг «Тернопіль-ТНЕУ»

«Старий Луцьк» впевнено переміг «Тернопіль-ТНЕУ»

Наша команда зуміла взяти переконливий реванш у лідера групи!  

Перша чверть видалася результативною. На старті поєдинку лідер гри змінювався декілька раз. Командам вдавалося не просто втримувати високий темп, а  влучати. Після трьохочкового Коцька лучани відірвалися в рахунку на 4 очка і декілька  хвилин утримували таку перевагу. Тим не менш, Анісімов, Рижов та Нікітін скоротили відставання, а середній кидок Бикова вивів вперед «жовтих». «Старому Луцьку» вдалося наблизитися у рахунку, а після дальнього Коцька рахунок став рівним 23-23.

В другій десятихвилинці команди почали більше помилятися – результативність впала. Однак підопічні Володимира Журжія змогли нав’язати супернику свою гру та повели у рахунку. При цьому, гості влучали на різний смак, покращилася і реалізація штрафних кидків. Про свої снайперські здібності нагадав Прозапас: різниця у рахунку досягнула 10 очок. Остаточний рахунок чверті встановив Найко, забивши середній кидок та штрафні. На велику перерву суперники пішли за рахунку 37-43.

Після перерви команди влучали ще рідше. За десять хвилин третьої чверті суперники на двох набрали…21 очко. Хороший атакувальний відрізок видав Тютюнник. Новачок лучан приніс нашій команді декілька важливих очок. В господарів двічі влучив Дудар. Перед останньою чвертю «Старий Луцьк» продовжував лідирувати в рахунку 47-54.

На старті четвертої чверті після «данку» Анісімова здавалося, що тернополяни наздоженуть наших гравців, але лучани перемогу віддавати не збиралися. Тільки господарі наближалися у рахунку – наші відразу ж влучали свої кидки. Швагринський і Тютюнник, Коцько та Федчук продемонстрували атакувальний потенціал нашої команди. В тернополян не витримували нерви: вони часто фолили та сперечалися з суддями. Наші ж довели гру до закономірної та такої необхідної перемоги 68-82.

Відзначаємо «дабл-дабл» Володимира Коцька (26 очок, 11 підбирань) та загалом сильну командну гру «Старого Луцька». Зауважимо, що наша команда зуміла «виграти щит» у більш габаритних суперників та продемонструвала дуже непогану влучність здалеку та з лінії штрафних.

Рекомендовано

Догори
Підтримати