«Старий Луцьк» впевнено переміг дубль «Черкаських Мавп»

«Старий Луцьк» впевнено переміг дубль «Черкаських Мавп»

Наша команда впевнено перемогла у першій грі.

На початку зустрічі 5 очок для «Старого Луцька» заробив Федчук. Дейна та Тютюнник закріпили нашу перевагу у рахунку. З перших хвилин матчу було зрозуміло, що справжнім іспитом для гостей стане боротьба у трьохсекундній зоні, де на підмогу Сергєєву з США підоспів Скапінцев. Тим не менш, наші хлопці виглядали досить впевнено. Тривогу викликала лише ситуація із персональними фолами у луцьких бігменів. Загалом же, перша чверть завершилася за рахунку 13-20.

Друга чверть стартувала з результативних дій Шевчука. Не пасли задніх і партнери по команді – перевага команди Володимира Журжій досягла 10+ очок. Звично багато влучав і Швагринський, після його флоутера перевага лучан зросла до 15 очок.  Гості не давали черкащанам суттєво скоротити різницю у рахунку. На велику перерву суперники пішли за рахунку 31-46.

Старт третьої чверті приніс нашій команді перевагу у 20 очок, але, разом з тим, і вистачало головного болю для тренерів. Шевчук та Дейна мали 3 та 4 фоли відповідно, а високі господарів, Скапінцев та Сергєєв, на двох заробили лише одне зауваження. В ці хвилини номінальних центрових  волинян вдало підстраховували Тютюнник та Швагринський. Після проходу Співака різниця у рахунку досягнула 28 очок. Тренери господарів взяли тайм-аут , однак це не змінило подій на майданчику. Перед останньою чвертю у «Старого Луцька» була перевага у 30 очок.

Гості продовжували лідирувати у матчі. Хороший відрізок проти своєї екс-команди продемонстрував Дейна, але зовсім скоро Максим отримав 5-й фол і завершив гру. Зусиллями Бондаренка  та Войтовича «мавпи» скорочували різницю у рахунку, але гості свого не віддали. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Старого Луцька» 71-87. В нашій команді відразу 6 гравців здобули більше ніж 10 очок. Найрезультативнішим став Едуард Федчук та його 19 очок. Завтра команди зіграють ще один поєдинок.

Рекомендовано

Догори
Підтримати