Знову на «Говерлу»: анонс виїзного матчу Вищої ліги

Знову на «Говерлу»: анонс виїзного матчу Вищої ліги

Вже найближчими вихідними команда Володимира Журжія проведе виїзну  «спарку» проти «Говерли».

За протистояннями «Старого Луцька» і «Говерли» завжди цікаво спостерігати нейтральному вболівальнику. Чого тільки вартий «камбек» нашої команди, коли лучани відіграли 27 очок, або ж переможний поєдинок у Луцьку, який приніс волинянам вихід у другий груповий етап Вищої ліги. Окрім того, склад суперників у порівнянні з минулим роком сильно не змінився, тож, без сумніву, цьогорічне протистояння буде надзвичайно цікавим та інтригуючим.

Команда з Прикарпаття стартувала у сезоні не надто вдало і має негативний баланс перемог-поразок. В порівнянні з минулим сезоном в розташуванні «Говерли» немає «снайпера» Шостухи. Тим не менш, керівництву команди вдалося зберегти тріо Орленко-Калашніков-Кошовець, яке є стрижневим в «Говерлі». З кожним матчем додають і молоді гравці, тож «франківці»  можуть дати бій будь-якому супернику.  Лідерами команди за статистичними показниками є Андрій Калашніков(20.6 очок та 5.3 передач за гру) і Володимир Орленко(8.4 підбирань за гру).

«Старий Луцьк» підходить до матчів з «Говерлою» у хорошому настрої. Наша команда двічі на власному майданчику переграла «Львівську Політехніку» і відчула впевненість у власних силах. Тим не менш, команду Володимира Журжія спіткала неприємна тенденція із травмами: пошкодження різної складності отримали Глушко, Співак та Тютюнник. Незважаючи на це, хороші матчі в останньому турі видали Федчук, Швагринський, Дейна та Коцько. Додав варіативності тренерам і  новачок Гуцалюк. Як би там не було перед матчем, але немає сумнівів, що на майданчику наша команда зробить все для перемоги. Лідерами «Старого Луцька» за статистичними показниками є Дмитро Швагринський(15.5 очок та 8.2 очок за гру) і Едуард Федчук(4.2 передачі за матч).

Перший матч команди зіграють в суботу, 14-го грудня, о 18:00. Наступний – в неділю. Старт о 13:00. Трансляція – Ютуб.

Олександр Прозапас(гравець БК «Старий Луцьк»): «Склад «Говерли» майже не змінився, окрім того що не грає Шостуха. Він відігравав дуже важливу роль в команді, проте залишилися досвідчені Калашніков, Орленко і Кошовець,  додався Соловйов. Команда досить непроста, має хороших лідерів та молодь, тому не берусь прогнозувати, чи буде легко. Тим не менш, ми будемо агресивно протидіяти їм,  як в захисті, так і у нападі. Щодо себе можу сказати одне – буду старатися показувати свою кращу гру, перш за все у захисті

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати