«Галицько-волинське дербі»: ні кроку назад! (анонс)

«Галицько-волинське дербі»: ні кроку назад! (анонс)

Завтра-післязавтра наша команда двічі зіграє проти БК «Львівська Політехніка».

Вища ліга з баскетболу набирає обертів. До завершення календарного року «Старий Луцьк» зіграє ще 6 поєдинків і немає жодного сумніву, що підопічні Володимира Журжія будуть «над мотивовані», щоб виграти у кожному з них, але прогнози у спорті – річ невдячна та й суперники у нашої команди – непрості. Перший з них – молода та амбітна «Львівська Політехніка».

Команда Ярослава Зубрицького посідає поточне останнє місце у нашій групі, але це не повинно вводити в оману ні вболівальників, ні, тим більше,  гравців «Старого Луцька». Команда з міста Лева давала бій, практично, всім своїм суперникам. При  цьому «зелені» обігрувала «Говерлу» та дубль «Черкаських Мавп», були дуже близькими до вікторії в матчах із «Житомиром» та «ДіДіБао».  Це яскраве свідчення того, що галичани – не подарунок і на команду Володимира Журжія чекає непросте випробування. Лідерами «Львівської Політехніки» за середніми статистичними показниками є Юрій Крамар (17.1 очок), Дмитро Клебан(5.9  підбирань) та Богдан Степанченко(3.6 передач) за гру.

Перед матчами з львів’янами нашим хлопцям точно не бракуватиме мотивації та бажання. Минулого вікенду лучани провели два виїзних матчі проти «Рівного» і були дуже близькі до того, щоб завдати супернику першої поразки в сезоні. Тим не менш – не вийшло, тож «Старий Луцьк» зробить все, аби реабілітуватися перед власними вболівальниками. Зауважимо, що в складі волинян грають екс-капітан львів’ян Денис Тютюнник та Андрій Співак, який теж виступав за «зелених». Є в «львівська сторінка» і в кар’єрі Едуарда Федчука.  Кращими у нашій команді за статистичними показниками є Дмитро Швагринський(15.8 очок), Денис Тютюнник(7.9 підбирань) та Едуард Федчук(4.5 передач за гру).

Перший матч команди зіграють в суботу, 7-го грудня о 20:00. Наступний поєдинок суперники проведуть в неділю, 8 грудня. Старт о 18:00. Місце – обласна ДЮСШ (Шевченко 3). Трансляція – Ютуб та 12-й канал.

Денис Тютюнник(форвард БК «Старий Луцьк-Університет»): «Я б не сказав, що я знаю всі сильні і слабкі сторони «Львівської Політехніки». Хлопці ростуть, розвиваються, змінюються в професійному плані. На мою думку, козирі львів’ян – командна гра, підстраховка і велике бажання перемогти».

Текст – Андрій Мошкун

Рекомендовано

Догори
Підтримати