Весело та креативно: «Старий Луцьк» зустрівся з студентами

Весело та креативно: «Старий Луцьк» зустрівся з студентами

Представники баскетбольного клубу «Старий Луцьк» зустрілися із студентами Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Дійство відбулося 7-го листопада.

На зустріч із баскетболістами прийшло декілька десятків студентів з різних факультетів. Баскетбольний клуб на дійстві представляли віце-президент Дмитро Чайковський, тренер студентської команди Петро Глушко, капітан Едуард Федчук та центровий Максим Дейна. Модератором заходу був Сергій Абрамчук.

Дійство було поділено на своєрідні блоки. На початку слово взяв Дмитро Чайковський, який розповів про історію команди та її виступи у минулорічному чемпіонаті. «Ми намагаємось організовувати цікаві речі під час матчів, які б зацікавили вболівальників», – розповів Дмитро Чайковським.

Згодом присутнім анонсували стартовий домашній тур «Старого Луцька», який відбудеться цих вихідних. Наша команда гратиме проти «Хіміка-2», а для вболівальників приготували чимало цікавинок. Зокрема, присутні зможуть поборотися за приз у 10 тисяч гривень, почують гімн клубу, написаний Олександром Положинським, який, до слова, теж буде присутнім на відкритті сезону.

Згодом слово взяли Петро Глушко та Едуард Федчук. Перший розповів про студентську команду СНУ, яка минулоріч зайняла 5-те місце в Студентській баскетбольній лізі України, де взяло участь близько 100 команд. Окрім цього, Глушко закликав студентів приєднуватися до університетської баскетбольної команди.

Едуард Федчук розповів студентам про Аматорську баскетбольну лігу Луцька, де непрофесіонали мають можливість підвищувати кваліфікацію та змагатися поряд з професійними гравцями. Капітан команди закликав всіх присутніх приходити на домашні поєдинки «Старого Луцька» у новому сезону.

Окрім цього, публіка дізналася і про чемпіонат міста серед школярів 5-8 класів «Шабля». Центровий Максим Дейна прорекламував студентам соціальні мережі клубу, розповів про конкурс для творчих колективів, в якому автори найкращого номеру зможуть виграти 10 тисяч гривень та постійно співпрацювати з клубом.

Під час заходу серед присутніх розіграли квитки на матчі та навіть вечерю із Петром Глушком. Закінчилося дійство фотосесією.

Рекомендовано

Догори
Підтримати