«Старий Луцьк» поступився «Прометею» в Кам’янському

«Старий Луцьк» поступився «Прометею» в Кам’янському

Команда Володимира Журжія поступилася у виїзному матчі лідеру Вищої ліги.

Господарі стартували з вдалого середнього від Конате, однак вже в наступній атаці здалеку відповів Федчук, а згодом капітан знайшов у швидкому відриві Швагринського. На жаль, дуже швидко Дмитро заробив до свого пасиву три персональних фоли. Зрештою, «Прометей» таки вийшов вперед, після стрімкого прориву Волкера рахунок став 14-7, але Швагринський відразу відповів влучанням з «фарби». В ці хвилини варто згадати і ефектне перехоплення та набрані очки від Коцька. Завершальним в чверті став «данк» Загреби – 24-11.

В другій чверті господарі не збавляли обертів, продовжуючи диктувати високий темп поєдинку. При цьому тренери «білих» продовжували активну ротацію. В ці хвилини лідером команди з Дніпропетровшини був височенний Загреба, якому протидіяти вдавалося з перемінним успіхом. В лучан активним був Коцько, який відзначився «ендваном». Вже у другій чверті четверте персональне зауваження заробив Шевчук. Після проходу Хомича тайм-аут взяв Дмитро Марков. У підсумку, чверть завершилася з рахунком 47-26.

Третю чверть краще розпочали господарі, яким вдавалося збільшувати свою перевагу в рахунку. Четвертий фол отримав Швагринський. «Прометей» володів комфортним відривом і не відпускав свого. «Білі» влучали близько 80 % кидків із середньої дистанції, на жаль, вдавалося підопічним Маркова і розбивати зону нашої команди. В «Старого Луцька» роль лідера на себе взяв Коцько. Саме «трьоха» Володимира закріпила рахунок на рівні 71-40.

В останній чверті чимало ігрового часу отримав Прозапас, в господарів з’явився капітан Алфьоров, знайомий луцьким вболівальникам за виступами в складі «Волиньбаскета». Тим часом «ендваном» відзначився Дейна. Баскетболісти «Старого Луцька» втомилися і часто не встигали за опонентами – четвертий фол отримав і Дейна. Господарі матчу довели поєдинок до закономірної перемоги з рахунком 101-53. Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько, в активі якого 20 очок. Завтра о 14:00 команди зіграють ще один матч.

 

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати