«Старий Луцьк» переміг у Дніпрі

«Старий Луцьк» переміг у Дніпрі

Наша команда переломала хід матчу на свою користь і перемогла КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» у першому матчі виїзної «спарки».

Обидві команди розпочали гру активно. Дніпровці на правах господарів вели у рахунку, однак два дальніх з сиреною від Коцька та Швагринського встановили рахунок на позначці 7-7. В господарів кидалася в очі зіграність: місцеві баскетболісти на інтуїтивному рівні відчували один одного, тож захищатися проти них було нелегко. Розкидався на старті поєдинку і лідер «жовтих» Фоменко, який влучив 2 з фолом і шалений дальній. У підсумку, ані тайм-аут від наставника нашої команди Володимира Журжія, ані дебют Кунчика не завадили господарям виграти стартову десятихвилинку з рахунком 27-20.  Відзначаємо, що за першу чверть лідер господарів Фоменко набрав 12 очок.

Стартовій хвилини другої чверті дали зрозуміти, що тренерський штаб та гравці «Старого Луцька» зробили висновки з власних помилок на початку матчу. Наша команда запропонувала гостям агресивний захист і зону 2-3, з якою «жовті» справлялися з великими труднощами. В ці хвилини дебютні влучання у новому клубі записав в свій актив Кунчик. Лучанам вдався ривок 9-2, який допоміг гостям зрівняти рахунок.

Після двійки з фарби від Швагринського підопічні Володимира Журжія вийшли вперед.  Наша команда спробувала втекти у відрив, однак після влучного дальнього від Кіма різниця у рахунку становила всього 2 очка. Зрештою, команди провели залишок часу у другій чверті, обмінюючись результативними атаками. На велику перерву суперники пішли за мінімальної переваги гостей 39-40. Найрезультативнішими в своїх командах були центрові Рязанцев та Салтовець

На початку третьої чверті про свої снайперські вміння нагадав Коцько: захисник двічі поспіль влучив з-за дуги. Серію помилок обох команд перервав дальній від Глушка. Його естафету підтримав Салтовець, який вкотре доводив свою перевагу у трьохсекундній зоні. Тренери господарів відповіли тайм-аутом, однак після нього хід гри суттєво не змінився. Перші очки в матчі, і традиційно здалеку, здобув і молодий Прозапас.  Третя чверть закінчилася за комфортної переваги гостей  49-65

Остання десятихвилинка розпочалася з спурту від господарів. Різниця у рахунку скоротилася до семи очок. По-чоловічому порозмовлявши під час тайм-ауту гості увімкнулися, однак кінцівка все ж видалася валідольною. За 31 секунду до завершення матчу Фоменко влучив 2 з 2 штрафних і скоротив різницю у рахунку до 2 очок. Міг лідер господарів принести своїй команді і перемогу, але його базер був дуже невлучним. У підсумку, 80-81 на користь «Старого Луцька». В складі нашої команди відзначаємо 28 очко та 14 підбирань Олега Салтовця.

Наступний матч команди проведуть завтра, 16 грудня. Початок о 11:00.

Рекомендовано

Догори
Підтримати