«Старий Луцьк» здобув важливу перемогу у Львові

«Старий Луцьк» здобув важливу перемогу у Львові

БК «Старий Луцьк-Університет» переміг «Львівську Політехніку» в першому матчі.

Матч розпочався з влучної дальньої спроби Глушка, яку через декілька секунд повторив Швагринський. Лучани багато фолили , а господарі влучали з лінії штрафних. Команди обмінювалися швидкими результативними атаками. Вже в стартовій чверті три фоли в свій пасив заніс Коцько. Господарям вдалося вирватися вперед у рахунку, в цей момент дуже доречним для лучан став «ендван» від Литвиненка, який зробив рахунок 15-15. Львів’яни знову заволоділи перевагою в рахунку, яку скоротив до мінімуму дальній Карпенка. Зрештою, чверть закінчилася за рахунку 21-20.

На початку другої чверті гості втекли у невеликий відрив, який нівелював дальній Прозапаса і «ендван» Коцька. Відразу декілька гравців «Старого Луцька» мали по три персональних фоли. В ці хвилини чимало часу проявити себе отримав Прозапас, який довіру тренерів виправдовував дальніми влучаннями. За 1.49 до завершення чверті  Ярослав Зубрицький взяв тайм-аут, який поміг його підопічним дещо скоротити різницю в рахунку. Останній кидок в чверті реалізував Тютюнник, але судді «базер» Дениса не зарахували, вказавши на завершення часу. Чверть завершилася з рахунком 49-51. Цікаво, що в першій половині матчу лучани продемонстрували хороший відсоток дальніх влучань – 61 %.

Темп гри та кількість результативних атак поступово зменшилися.  Лучани продовжували влучати здалеку. Поступово наша команда відірвалася у рахунку на 6 очок. В ці хвилини особливо активним був Швагринський, який влучав і змушував фолити суперників. Галичани рахунок таки зрівняли, щоправда, відразу відповів Прозапас своїм влучним дальнім попаданням, а згодом забив і Федчук. За декілька хвилин опісля гра завершилася для Шевчука, який заробив п’ятий фол. Наші хлопці володіли перевагою у 8 очок, але до завершення чверті дещо розгубили її. Передостання чверть закінчилася за рахунку 63-66.

На початку чверті п’ятий фол отримав і Глушко. Судді свистіли практично все і здебільшого на користь господарів. «Львівська Політехніка» рахунок зрівняла, але здалеку знову попав Швагринський. Загалом, чверть для дванадцятого номера нашої команди була вдалою, Дмитро був лідером і в атаці, і під власним щитом. Суттєво наблизив до перемоги нашу команду дальній від  Коцька, після якого перевага «Старого Луцька» досягнула 8-ми очок.  Останні хвилини ознаменувалися тактичними фолами господарів, однак наші хлопці з лінії влучали. Зрештою, матч завершився з рахунком 84-75 на користь «Старого Луцька». Відзначаємо «дабл-дабл» Коцька(17 очок та 10 підбирань), а також – 17 очок Федчука.

Наступний матч команди зіграють завтра о 12:00.

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати