Петро Глушко: про забобони, втому та Суперлігу 3Х3

Петро Глушко: про забобони, втому та Суперлігу 3Х3

Форвард БК «Старий Луцьк-Університет» Петро Глушко після виїзних матчів Вищої ліги та Суперліги 3х3 поспілкувався з клубною прес-службою.

Про забобони та матчі з дублем «Київ-Баскета»:

«Особисто я думаю, що певні забобони мають право на існування. Перед грою є такі стандартні забобони, щоб не стригтися чи не голитися. На всяк випадок я цього не роблю. Може бути що ти зіграєш погано і будеш думати що так трапилося саме через такі причини. Можливо в цьому щось і є, адже в матчах з «Київ-Баскетом-2» ми точно з таким же рахунком зіграли два матчі. Таке в баскетболі буває рідко. Якщо ж дивитися об’єктивно і не думати про забобони, то можливо ми десь розслабилися в другій грі і втратили перевагу у десять очок. Кияни почали бігти у швидкі прориви і забили нам легкі очки. На куражі вони нас таки дотиснули».

Про фізичну готовність і втому після щільного графіка:

«Дуже важко витримувати все це. Для прикладу, зараз на тренуванні важко фізично. За останніх два тижні лише дві ночі ночував вдома. Постійні переїзди, матчі. Дуже мало відпочинку і часу для відновлення»,

Різниця між баскетболом 5х5 та «стрітболом»:

«Спочатку було дуже важко. В 5х5 є дуже багато ротації, постійно підстраховувати один одного потрібно. В «стрітболі» дуже динамічна гра і майже все зводиться до протистоянь один на один. Ще що здивувало – дозволяється вищий рівень контакту, через це після 3х3 приїжджаємо як трішки побиті, адже йде дуже серйозна боротьба під кільцем».

Рекомендовано

Догори
Підтримати