Лідер Вищої ліги не дозволив «Старому Луцьку» взяти реванш

Лідер Вищої ліги не дозволив «Старому Луцьку» взяти реванш

Команда Дмитра Маркова вдруге впевнено переграла спортсменів з Волині.

«Розмочив» рахунок в матчі дальній від Місяця, згодом в проході забив Ханнах. Лучани відповіли влучним з-під кільця від Швагринського. Загалом, старт поєдинку був більш вдалим для господарів. При рахунку 12-3 Володимир Журжій скористався правом на тайм-аут. «Прометей» не зупинявся, натомість у нашої команди в атаці не виходило. Арбітр вгледів «порушення» Федчука проти Мальчевського, але фантастичним чином не побачив як №30 суперника відмахнувся ліктем від нашого капітана. Перша чверть завершилася з рахунком 31-7.

На старті другої чверті команда з Кам’янського продовжувала набирати очки. Щоправда, назбирували і фоли: третє персональне зауваження отримав Загреба. В нашій команді лідерську роль взяв на себе Коцько, який увімкнув фірмові «проходи». Мальчевський і Ханнах продовжували вести за собою партнерів і збільшувати відрив у рахунку. «Старий Луцьк» відповів двома з фолом від Хомича. У підсумку, перша половина гри завершилася за комфортних 55-18 на користь підопічних Маркова. Відзначимо, що «білі» влучили 62 % дальніх спроб, а «фіолетові», на жаль, не попали жодну з 15.

Після перерви продовжував вести за собою гостей Коцько. В кам’янчан активними були американські легіонери. Четвертий фол отримав Загреба, але перевага його команди була більш ніж вагомою. 4 очки протягом хвилини влучив Швагринський. В «Старого Луцька» гра відверто не йшла, позначилася на перебіг подій на майданчику і втома гостей. Десятихвилинка завершилася за рахунку 81-30 на користь лідерів Вищої ліги.

На початку останньої десятихвилинки з лінії штрафних влучав Глушко та «над дальню» трійку влучив Коцько. П’ятий фол отримав Загреба, однак на той момент «Прометей» забезпечив собі великий відрив у рахунку. Господарі довели матч до закономірної перемоги. Фінальна сирена зафіксувала перемогу “Прометея”  100-41. Найрезультативнішим гравцем матчу знову став Коцько, в активі якого 18 очок.

Рекомендовано

Догори
Підтримати