Капітанський привіт з Дніпра: «Старий Луцьк» вдруге обіграв ДОС ДЮСШ

Капітанський привіт з Дніпра: «Старий Луцьк» вдруге обіграв ДОС ДЮСШ

Завдяки феноменальним показникам капітана Едуарда Федчука наша команда вдруге обіграла господарів у Дніпрі.

Як і в першому матчі, команди розпочали активно, обмінюючись результативними атаками. На старті поєдинку ушкодження отримав Петро Глушко: після «чаклування» медиків форвард гостей зумів продовжити гру. В стартові хвилини матчу в рахунку вела наша команда, але господарі залишалися на відстані результативної атаки. В цій чверті на майданчику з’явився Шевчук, який у вчорашньому матчі ігрового часу не отримав. В другій половині стартової чверті командам краще вдавалося захищатися: результативних дій було мало, натомість було багато фолів та боротьби. У підсумку, десятихвилинка закінчилася з рахунком 17-14.

Другу чверть активніше розпочали господарі, яким вдалося втекти у шести очковий відрив. Наші намагалися не відставати. В одному з епізодів відверто «начудили» судді: в моменті, коли була явна пробіжка арбітри виписали технічний фол тренеру нашої команди Володимиру Журжію. «Старий Луцьк» така ситуація по спортивному розізлила. Гості наблизилися в рахунку, особливо активним  в ці хвилини був Швагринський. Однак дві поспіль «трійки» і сольний прохід Фоменка подарували «жовтим» комфортну перевагу  36-27.

Після перерви вдруге дісталося Глушку. Тим часом перевага господарів зростала і досягнула позначки 14 очок. Різницю в рахунку скоротила трійка від Федчука і влучні штрафні від Коцька. Після цього наші баскетболісти відчули впевненість. Федчук запресингуввав суперників і змусив випустити м’яч, а Кунчик забив два з фолом. Згодом знову «слово» взяв капітан Федчук, який скоротив різницю в рахунку до 3 очок. Гості грали в широку ротацію, активно пресингуючи господарів.  Після влучних штрафних від Салтовця вперед вийшла наша команда. Перевагу гостей закріпив нестримний Федчук.

В останній чверті через технічні несправності телеглядачі пропустили стартові моменти. Повернулася картинка з Дніпра, коли перевагою в рахунку володіли господарі. На дальнє влучання Литвиненка господарі відповіли двома з фолом від Яковлєва. Наші активно загравали Салтовця, а в захисті застосовували високий пресинг. Важливі очки з лінії забили Коцько та Глушко. Згодом перший влучив здалеку та закріпив успіх сольним проходом.  Господарі часто фолили, а Федчук вправно влучав з лінії.

У підсумку, матч завершився з рахунком 80-87, а наша команда здобула дві важливих виїзних перемоги. В складі «Старого Луцька» відзначаємо  24 очки і 6 передач Едуарда Федчука. В господарів високим є відсоток дальніх влучань, який становив 55 % . Одним з ключових факторів перемоги лучан стала тотальна перевага у підбираннях.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати